České národní jídlo se nám podařilo vměstnat do jednoho sáčku a umožnit tak všem turistům, sportovcům, horolezcům i dalším, aby si mohli zavzpomínat na dobrou českou kuchyni kdekoli na světě. Kousky vypečené šťavnaté vepřové plece jsme upekli na česneku, k tomu uvařili bílé zelí s cibulkou a ručně dělané bramborové špalíčky. Celkovou chuť dolaďuje masový výpek. Není to zrovna nejlehčí jídlo před sportem, ale po náročném dni potěší a perfektně zasytí.
Složení: vepřová plec (30%), bramborové špalíčky(28%) (brambory, mouka pšeničná, pšeničná krupice, vejce, sůl), zelí kysané (26%)(zelí, voda, sůl, kmín), řepkový olej, cibule, mouka rýžová, mouka kukuřičná, cukr, česnek, ocet, sůl, kmín, pepř.
Informace pro alergiky: obsahuje pšeničnou mouku, bramborové vločky /SO2/, pšeničnou krupici, vaječnou směs
1 balení – hmotnost 400 g +- 5%.
100 g | Jídlo | ||
Energetická hodnota | kcal | 140 | 560 |
Energetická hodnota | kJ | 590 | 2360 |
Tuk | g | 4,3 | 17,0 |
Nasycené tuky | g | 1,4 | 5,5 |
Bílkoviny | g |
7,8 |
31,0 |
Sacharidy | g | 18,0 | 71,0 |
Cukry | g | 4,8 | 19 |
Sůl | g | 1,0 | 4,0 |
Druh jídla | Hlavní jídla |
Hmotnost | 400 g |
Výrobce | Adventure menu |